Ma 2018 szeptember 19. szerda, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Nyári táborok

A nyári úszótábor létszáma betelt

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Szülők! A Lakitelek Népfőiskola 2018. június 25-én induló, öt turnusban meghirdetett úszótáborába újabb jelentkezéseket már nem tudunk fogadni.

Tovább
 

2018-ban is nyári napközis jellegű úszótábor a Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

Szeretettel hívjuk és várjuk nyári, napközi jellegű úszótáborunkba az úszni tudó és még úszni nem tudó gyermekeket. A gyerekek délelőtt és délután tudásszintjüknek megfelelően vesznek részt az úszásoktatáson. Az oktatást kézműves-, és játékos foglalkozások, valamint sportversenyek teszik élménygazdaggá. Jelentkezni 5 éves kortól lehet!

Tovább
 

A bűvészek, a színészek és a zsonglőrök világával ismerkedtek a gyerekek a Lakitelek Népfőiskola táborában

E-mail Nyomtatás PDF

Első alkalommal szerveztek ifjúsági színjátszó, zsonglőr és bűvésztábort a Lakitelek Népfőiskolán, ahol tizenhat gyermek nyert bepillantást a bűvészek, a színészek, és a zsonglőrök különleges világába a múlt héten.

Tovább
 

Befejeződött a nagycsaládosok tábora

E-mail Nyomtatás PDF

Befejeződött a nagycsaládosok tábora a lakiteleki Népfőiskolán. A családok számos élménnyel gazdagodva tértek haza otthonukba. Óriási sikert aratott a gyermekek körében Szabados Zoltán bábszínész interaktív előadása, amely a mesék kalandos útjain szárnyaltatta a lurkókat.

Tovább
 

Nagycsaládosok nyári tábora a Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

A Népfőiskola hagyományosan évről évre megrendezi a Nagycsaládosok táborát abból a célból, hogy a családok együtt tölthessenek néhány napot, kikapcsolódhassanak és egymás élethelyzetéből tanulva épülhessenek. Idén 15 család, vagyis 69 személy érkezett az ország minden részéből a Népfőiskolán megrendezett táborba.

Tovább
 

Első alkalommal volt karikatúra-alkotótábor Lakiteleken

E-mail Nyomtatás PDF

A Lakiteleki Népfőiskola Alapítvány június 25. és július 2. között karikatúra-alkotótábort szervezett. A kilenc művésztől, akik elfogadták a meghívást, az egyhetes, programokkal dúsított pihenésért cserébe az ott született műveikből két-két darabot kértek az alapítvány számára átadni.

Tovább
 

Ifjúsági Színjátszó és bűvésztábor a Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

A Népfőiskolán ezúttal Ifjúsági Színjátszó és bűvésztábort szerveztek a gyerekeknek. A Kölcsey Ház ajtaját átlépve vidám gyermekek üdvözlete fogadja a betévedt látogatót, és már az első pillanatban rájön az ember, hogy egy különleges tábor helyszínén tartózkodik.

Tovább
 

Elkezdődött a Színjátszó-, Bűvész- és Zsonglőr Tábor a Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

A Lakiteleki Népfőiskolán ma kezdődött a Színjátszó-, Bűvész- és Zsonglőr Tábor. A résztvevő fiatalok már készülnek a pénteki záróelőadásra. Művésztanárok: Molnár Gergely - Mr. Jupiter bűvész, Szabados Zoltán színművész és Bosnyák Dániel zsonglőr. 

Tovább
 

Folytatódik az úszótábor a Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

Idén nyáron 5 turnusban rendeznek úszótábort az iskolások számára a Népfőiskolán. Ezen a héten már a harmadik csoport próbálja elsajátítani a különböző úszásnemek technikáit.

Tovább
 

Karikatúra tábor a Népfőiskolán

E-mail Nyomtatás PDF

Humoros, mókás poénok, nevetés – ezek a szavak jutnak eszünkbe, ha egy karikatúristáról beszélünk. Ám egy karikatúrarajzoló munkája sokkal többről szól. A rajzolás tehetsége mellett magas fokú műveltségre és tájékozottságra van szükség ahhoz, hogy egy vicces szituációt valaki úgy jelenítsen meg, hogy az ne csak megnevettessen, hanem szóljon is valamiről.

Tovább
 


1. oldal / 2

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2018. Szeptember >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink