Ma 2018 január 23. kedd, Zelma és Rajmund napja van. Holnap Timót napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Év végi záró értekezletet tartottak a Népfőiskola munkatársai
E-mail Nyomtatás PDF

December 16-án 11 órakor a Népfőiskola munkatársai gyűltek össze a Lakodalmas Házban, ahol közösen értékelték a 2017. esztendő eseményeit. Bende Lajosné népfőiskolai munkatárs nyugdíjba vonulása alkalmából ajándéktárgyat kapott.Lezsák Sándorné, a Népfőiskola igazgatója köszöntötte a munkatársakat. Kérte, hogy Bende Lajosné Évike álljon mellé. Mint mondta, igazgatóként nagy öröm, amikor a vendégektől azt lehet hallani, hogy a Népfőiskola nagyon szép hely. Ehhez mindenki munkájára szükség van, kell jó program, tiszta épületek, finom étel, és szép környezet is. A Népfőiskola környezetének rendezettségében munkálkodott mindig Bende Lajosné is, aki közreműködésével a szép virágok, a gondoskodás mindenki számára látható volt. Bende Lajosné nyugdíjba vonul. A közös évek emlékére egy Zsolnay vázát ajándékozott neki a Népfőiskola igazgatója.

Lezsák Sándor, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke röviden értékelte a 2017-es esztendőt. A folyamatban lévő fejlesztési programnak a következő évben további lépései lesznek. Ahogy összegezte, a Népfőiskola olyan hely, ahol a közösségek számára adnak lehetőséget sikerélményre, konferencia, tanfolyam, képzés vagy épp kirándulás keretében. A népfőiskolai munkát erősíti a Nemzeti Művelődési Intézet országos tevékenysége is. Lezsák Sándor elmondta, hogy a későbbiekben további munkatársakra lesz szükség a Népfőiskolán. Elsősorban lakiteleki munkatársakat keresnek, majd a környező településekről, majd távolabbi helyekről. Örülne, ha környezetünkből többen tudnának csatlakozni a Népfőiskolához.

Az év végi értekezlet közös ebéddel zárult.


További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban


Vissza

 

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2018. Január >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink