Ma 2017 november 25. szombat, Katalin napja van. Holnap Virág napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Mosonmagyaróváriak látogattak a Népfőiskolára
E-mail Nyomtatás PDF

2017. április 29-én Mosonmagyaróvárról érkezett egy népes csoport látogatóba a Népfőiskolára. Az 52 fős csoportot Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Népfőiskola Alapítvány Kuratóriumának elnöke fogadta, aki egy körséta keretében megmutatta a vendégeknek a Népfőiskola immáron felújított épületeit. Ezt követően vetített képes előadásában beszélt a további fejlesztések terveiről is.Nagy örömünkre szolgált, hogy Lezsák Sándor személyesen fogadott minket – fogalmazott Pausits István, az utazás szervezője, majd elmondta, hogy a Népfőiskola látványa és az ott folyó értékmentés csodálatot és egyben büszkeséget váltott ki a kirándulókból.

A résztvevők azt tervezik, hogy két év múlva újra visszajönnek. Az addigra várhatóan már megvalósult terveket, amiket most a vetített képes előadáson láthattak, remélhetőleg személyesen is megtekinthetik majd.

Lizik-Varga Katalin


Vissza

 

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2017. November >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink