Ma 2017 október 21. szombat, Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Bács-Kiskun megye nemzeti értékei ifjúsági vetélkedő
E-mail Nyomtatás PDF


A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat által meghirdetett „Értékőrzők Bács-Kiskunban” című verseny a 3. fordulójához, azaz a döntőhöz érkezett. Az utolsó megyei megmérettetésre a Lakiteleki Népfőiskolán került sor. 2017. február 15-én a középiskolások mérhették össze tudásukat és ügyességüket.

A vetélkedőnek a célja, hogy az ifjúság jobban megismerje a meglévő értékeinket, és buzdítani is szeretnénk őket arra, hogy próbáljanak újakat találni és dokumentálni – mondta Szántó István a Bács-Kiskun Megyei Értéktár Bizottság elnöke.

Moiskó Csilla, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat elnöki tanácsadója hangsúlyozta, hogy a fiatalok kreatívan oldották meg az első két forduló feladatait. Hozzátette, legfőbb céljuk, hogy a fiatalok elköteleződjenek a hungarikum mozgalom iránt. A középiskolások közül az Imrehegyi Kincskeresők jutottak tovább.

Lizik-Varga Katalin

További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban


Vissza

 

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2017. Október >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  5  6  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink