Ma 2017 február 22. szerda, Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.

Tájékoztatjuk a Népfőiskola Alapítvány látogatóit, hogy a Népfőiskolai beruházás első részének munkálatai befejeződtek.

A program második részében a meglévő épületeink felújítása megkezdődött, ezért a Népfőiskola az IKSZT programjain kívül, külső rendezvényeken várja a résztvevőket. Mindezekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Bács-Kiskun megye nemzeti értékei ifjúsági vetélkedő
E-mail Nyomtatás PDF


A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat által meghirdetett „Értékőrzők Bács-Kiskunban” című verseny a 3. fordulójához, azaz a döntőhöz érkezett. Az utolsó megyei megmérettetésre a Lakiteleki Népfőiskolán került sor. 2017. február 15-én a középiskolások mérhették össze tudásukat és ügyességüket.

A vetélkedőnek a célja, hogy az ifjúság jobban megismerje a meglévő értékeinket, és buzdítani is szeretnénk őket arra, hogy próbáljanak újakat találni és dokumentálni – mondta Szántó István a Bács-Kiskun Megyei Értéktár Bizottság elnöke.

Moiskó Csilla, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat elnöki tanácsadója hangsúlyozta, hogy a fiatalok kreatívan oldották meg az első két forduló feladatait. Hozzátette, legfőbb céljuk, hogy a fiatalok elköteleződjenek a hungarikum mozgalom iránt. A középiskolások közül az Imrehegyi Kincskeresők jutottak tovább.

Lizik-Varga Katalin

További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban


Vissza

 

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2017. Február >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  5
  6  7  8  91112
13141516171819
20212223242526
2728     

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink