Ma 2018 május 28. hétfő, Emil és Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


A Népfőiskolára is megérkezett a Mikulás
E-mail Nyomtatás PDF


Advent havában, az előző évekhez hasonlóan, a Mikulás idén is meglátogatta a Lakiteleki Népfőiskola gyermekeit. 47 csemete várta izgatottan az ajándékhozó Mikulást.

Ám a gyerekek a várakozás alatt sem tétlenkedtek: kézműves foglalkozás keretében karácsonyfadíszeket készítettek, amelyekkel később a Népfőiskola karácsonyfáját ékesítették.

Nemsokára meg is érkezett a Mikulás! A gyerekek énekkel köszöntötték. Volt, aki verset mondott, trombitált, vagy hegedült.

Közben a Mikulás zsákjából gyorsan fogyott az ajándék, a virgács helyett pedig szaloncukrot kaptak a gyerekek. A rendezvényen kicsik és nagyok remekül érezték magukat.

Amíg a csöppségek ujjongtak az ajándékok és a Mikulás láttán, addig szüleik az egymással való találkozásnak örültek.

Lizik-Varga Katalin

További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban


Vissza

 

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2018. Május >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink